2015. március 28., szombat

Sadolin Extra 2,5L-es Fenyő vastaglazúr - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Eladó Sadolin Extra 2, 5L-es Fenyő selyemfényű vastaglazúr.  Rendkívül kedvező áron! Bontatlan, felhasználható : 2019. 05. Az ár fix, nem alkuképes! Vásárlás előtt érdeklödjön, mert máshol is hirdetem.  Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Érdemes megnézni a többi termékemet is.
Tisztelt licitálok! Kérem a vásárlástól számított 3 napon belül vegyék fel velem a kapcsolatot az adás-vétel ügyében. A fizetést 7 napon belül legyenek szívesek rendezni.  Amennyiben az adás-vétel 10 napon belül nem rendeződik, azt sikertelennek veszem, negatív értékelést adok, és a terméket újra indítom.  
Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét.
A megújult Sadolin Extra új összetétele révén még jobban beszívódik a fába, ezáltal még tartósabb védelmet nyújt.
Felhasználási terület 
Puhafából és keményfából készült kültéri mérettartó faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, kerti bútor.



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2015-04-09 21:25
. Sadolin Extra 2,5L-es Fenyő vastaglazúr - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése